Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Torrent trackerek - külföldi képes leírás - Torrent oldalak.tlap.hu
részletek »

Torrent trackerek - külföldi - Torrent oldalak.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: torrentoldalak.tlap.hu » Torrent trackerek - külföldi
Keresés
Találatok száma - 5 db
FileMp3

FileMp3

A FileMp3 egy angol nyelvű BitTorrent tracker, amely főleg zenei fel- és letöltésekre ad lehetőséget. Rengeteg torrenttel és felhasználóval rendelkezik. A felhasználók magas száma miatt a regisztráció gyakran szünetel, de rendszeresen törlik az inaktív usereket, így érdemes néha újra próbálkozni...

Revolution TT

Revolution TT

A Revolution Torrent Tracker egy angol nyelvű követő, ahol filmeket, zenéket, pc/konzol játékokat és egyéb szoftvereket találhatunk. Rengeteg felhasználóval és feltöltött torrenttel büszkélkedhet. A túlterheltség miatt gyakran lezárják a regisztrációt.

The Pirate Bay

The Pirate Bay

A PirateBay a világ egyik legnagyobb BitTorrent trackere, ahol filmeket, zenéket, szoftvereket, könyveket és sokminden mást tölthetünk le. Több, mint négy és fél millió felhasználó, 25 milliónál is több peer, 3 millió feletti feltöltött torrent... elképesztő számok. Az oldalon bárki szabadon és ingyenesen regisztrálhat.

TorrentBytes

TorrentBytes

A TorrentBytes angol nyelvű trackeren filmeket, zenéket és szoftvereket tölthetünk le. A hazai trackerekhez képes rengeteg feltöltött torrenttel és felhasználóval rendelkezik. 13 év felett bárki szabadon és ingyenesen regisztrálhat az oldalon.

TranceTraffic

TranceTraffic

A TranceTraffic egy angol nyelvű BitTorrent tracker. Általános torrenteket találhatunk itt, főleg filmeket, zenéket, pc/konzol játékokat és egyéb szoftvereket. A felhasználók magas száma miatt a regisztrációt időnként lezárják.

Tuti menü