Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Torrent trackerek - hazai képes leírás - Torrent oldalak.tlap.hu
részletek »

Torrent trackerek - hazai - Torrent oldalak.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: torrentoldalak.tlap.hu » Torrent trackerek - hazai
Keresés
Találatok száma - 4 db
Best-core

Best-core

Szeretnénk neked bemutatni egy gyorsan fejlődő torrent oldalt! Tudom, hogy unalmas ezt olvasni, de ez az oldal más, mint a többi. Ha Te is szeretnél megismerkedni velünk, és közénk tartozni, nincs más teendőd csak regisztrálj. Ahol nem az a cél, hogy hatalmas felhasználó létszám legyen, hanem az, hogy minél jobb közösséget hozzun össze. Mottónk: Jobb adni, mint kapni, azaz seed-elj minél többet. AZ OLDALON SZERVERES FELTÖLTÉS VAN!! Keresünk:Szerveres Feltöltőket-és feltöltőket ,Moderátorokat,Segítőket! Feltöltőknél amit kérünk:heti 3 torrent rendessen seedelve! Amit adunk: - Szerveres feltöltőnek 50Gb up

Sensation

Sensation

Mindenkit nagy szeretettel várunk nem rég indult oldalunkon, ahol 700 torrent van már Érdemes be nézned :) SZERVERES torrentek vannak nálunk. Free minden torrent . Akció is van minden feltöltés utána 1GB feltöltést és 20pontot ír jóvá a rendszer.

Szokeresz.info

Szokeresz.info

Magyar bitTorrent Tracker Magyarország egyik fejlődésben lévő torrent oldala, ahol filmeket zenéket, játékokat és sok minden mást is megtalálsz. Nyitott regisztrálás van, jó staff vár, feltöltőket egyfolytában keresünk. Várunk mindenkit szeretettel! Csatlakozz ha egy nagyon vicces társaság tagja akarsz lenni! Tehát még egyszer, ha unatkozol fázol stb... akkor itt a helyed, nálunk megtalálod az igényeidnek megfelelő társaságot és persze letöltéseket!

Ulti Music

Ulti Music

Az Ulti Music egy magyarországi BitTorrent tracker. 14 év felett bárki szabadon regisztrálhat az oldalra. Ez a tracker - ahogy nevéből is sejthető - főleg zenék le- és feltöltésére specializálódott.

Tuti menü