Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Torrent trackerek - hazai képes leírás - Torrent oldalak.tlap.hu
részletek »

Torrent trackerek - hazai - Torrent oldalak.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: torrentoldalak.tlap.hu » Torrent trackerek - hazai
Keresés
Találatok száma - 5 db
Best-core

Best-core

Szeretnénk neked bemutatni egy gyorsan fejlődő torrent oldalt! Tudom, hogy unalmas ezt olvasni, de ez az oldal más, mint a többi. Ha Te is szeretnél megismerkedni velünk, és közénk tartozni, nincs más teendőd csak regisztrálj. Ahol nem az a cél, hogy hatalmas felhasználó létszám legyen, hanem az, hogy minél jobb közösséget hozzun össze. Mottónk: Jobb adni, mint kapni, azaz seed-elj minél többet. AZ OLDALON SZERVERES FELTÖLTÉS VAN!! Keresünk:Szerveres Feltöltőket-és feltöltőket ,Moderátorokat,Segítőket! Feltöltőknél amit kérünk:heti 3 torrent rendessen seedelve! Amit adunk: - Szerveres feltöltőnek 50Gb up

Marcellsite Torrent Tracker

Marcellsite Torrent Tracker

Üdvözöllek! Szeretnélek meghívni, egy oldalra! Nem akarom szaporítani a szót! Gyere, győződj meg róla te! Amivel találkozhatsz az oldalon, új filmek folyamatosan, szerveres, gyors feltöltések! Erre a továbbiakban is fogunk ügyelni, hogy gyorsan megkapd a kívánt tartalmat! Barátságos staffal, ingyenes, és kiemelt torrentekkel, pörgős chatfallal, különböző nyereményekkel várunk mindenkit! Ha szeretnél részese lenni az oldalnak,egy jó csapatnak,akkor ne habozz, gyere regisztrálj! Az oldalra keresünk segítőket,feltöltőket,leíráskészítőket! Ami minket jellemez: -Az oldal megújúlt,és folyamatosan fejlődik! -Napról-napra bővülnek a torrentek! -Jó a közösség, és barátságos, segítőkész a staff ! -Kvízzel és egyéb játékokkal várunk! Már csak ti hiányoztok! Mindenkit várunk nagy szeretettel! Üdv: Marcellsite Staff

Sensation

Sensation

Mindenkit nagy szeretettel várunk nem rég indult oldalunkon, ahol 700 torrent van már Érdemes be nézned :) SZERVERES torrentek vannak nálunk. Free minden torrent . Akció is van minden feltöltés utána 1GB feltöltést és 20pontot ír jóvá a rendszer.

Triadtorrent

Triadtorrent

Szia , Kedves,leendő új Felhasználónk! Szeretettel várunk a Triad Torrent torrent oldalon! Megújultunk, a megszokott csapattal és új tartalommal várunk benneteket 3 hónapig free letöltés lesz, utána augusztusban zárunk, ne maradjatok le! ami változatlan: - Stabil működés, - Folyamatosan bővülő torrentek, - Szerveres feltöltés, - Online játékok, - lelkes kis csapat Nem ígérünk nagy dolgokat a megvalósításhoz Te is kellesz!

Ulti Music

Ulti Music

Az Ulti Music egy magyarországi BitTorrent tracker. 14 év felett bárki szabadon regisztrálhat az oldalra. Ez a tracker - ahogy nevéből is sejthető - főleg zenék le- és feltöltésére specializálódott.

Tuti menü