Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Torrent trackerek - hazai képes leírás - Torrent oldalak.tlap.hu
részletek »

Torrent trackerek - hazai - Torrent oldalak.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: torrentoldalak.tlap.hu » Torrent trackerek - hazai
Keresés
Találatok száma - 30 db
BeLoad

BeLoad

Mi a Beload célja, küldetése? Mire is használjuk? A saját tartalmad vagy anyagaid megosztása, melyeket nem kívánsz harmadik fél rendelkezésére bocsájtani. Mindenki tart attól, hogy bizalmas adatainkat adatmegosztó szerverekre felhelyezve vagy email csatolmányként eljuttatva könnyen illetéktelen kezekbe kerülhet. Ezek lehetnek a családi videók, fényképek, biztonsági mentésetek vagy céges anyagok, stb. Az oldalon alapértelmezésben tudsz csak a barátaidnak vagy családtagjaidnak megosztást kezdeményezni a Bittorrent P2P biztonságos technológiára alapozva, amelynek köszönhetően biztosan nem fér harmadik fél az adataidhoz, megosztásaidhoz! Az oldal természetesen támogatja a publikus megosztást is jelenleg, amíg azt a jogszabályok lehetővé teszik. De mindezek ellenére nem célunk az illegális megosztás elősegítése! Amennyiben kérés érkezik egy adott tartalom eltávolítására, mert az szerzői jogokat sért, úgy a Digital Millennium Copyright betartása mellett eltávolításra kerülhet a tartalom az oldalról!

Best-core

Best-core

Szeretnénk neked bemutatni egy gyorsan fejlődő torrent oldalt! Tudom, hogy unalmas ezt olvasni, de ez az oldal más, mint a többi. Ha Te is szeretnél megismerkedni velünk, és közénk tartozni, nincs más teendőd csak regisztrálj. Ahol nem az a cél, hogy hatalmas felhasználó létszám legyen, hanem az, hogy minél jobb közösséget hozzun össze. Mottónk: Jobb adni, mint kapni, azaz seed-elj minél többet. AZ OLDALON SZERVERES FELTÖLTÉS VAN!! Keresünk:Szerveres Feltöltőket-és feltöltőket ,Moderátorokat,Segítőket! Feltöltőknél amit kérünk:heti 3 torrent rendessen seedelve! Amit adunk: - Szerveres feltöltőnek 50Gb up

Bithorlo

Bithorlo

A Bithorlo hazánk népszerű torrent trackereinek egyike. Regisztráció csak meghívóval lehetséges, de a felhasználók magas száma miatt időnként teljesen lezárják a regisztrációt minden formában. Filmeket, zenéket, szoftvereket és egyéb tartalmakat is találhatunk.

BitManó

BitManó

Célunk egy filmekkel, programokkal, zenékkel, játékokkal foglalkozó oldal és egy jó közösség létrehozása. Ha bármi problémád van vedd fel velünk a kapcsolatot! Ez egy privát tracker, ahhoz hogy használni tudd, regisztrálnod kell. Az oldal használata előtt olvasd el a Szabályzat -ot! Az ott található szabályokat be kell tartanod, ha az oldal tagja szeretnél lenni!

BitSky

BitSky

A BitSky egy hazai BitTorrent tracker általános tartalmakkal (főleg filmek, zenék, számítógépes és konzolos játékok , egyéb szoftverek). Az oldalra bárki szabadon, meghívó nélkül, ingyenesen regisztrálhat.

Black Hand-Tracker

Black Hand-Tracker

Az oldal szerver hiba miatt állt egy ideig, de most újra indult. A regisztráció ingyenes, nincsenek reklámok, nincs spem, stb.. Ez az oldal inkább a társaságról szól de azért letöltögethetsz is. Ha regisztrálsz nem bánod meg, vagy legfeljebb nem tetszik és nem használod az oldalt, ezt mindenki döntse el maga. Minden héten kvíz van az üzenőfalon, néha villám kvíz, vannak flash játékok, és feltöltés nyerési lehetőség. Barátságos staff ,em macerálnak és csak akkor szolnak ha már nincs más lehetőség. Ezt a statisztika is mutatja (2400 userböl 1 bannolt).

CinemaSite

CinemaSite

A CinemaSite egy hazai torrent tracker, több, mint 15.000. felhasználóval és rengeteg torrenttel. Filemeket, zenéket, számítógépes játékokat és egyéb szoftvereket, elektronikus könyveket és képeket találhatunk itt.

DreamSite

DreamSite

A DreamSite regisztrációhoz kötötten, de ingyenesen használható közösségi oldal, amelynek célja egy internetes közösség kialakítása. Nem kérünk, nem várunk el, és visszautasítunk mindenféle anyagi jellegű juttatást, és semmilyen módon nem támogatjuk mások ilyen irányú törekvéseit sem reklámmal, sem felhívásokkal, sem más módokon!

ExxaBit

ExxaBit

Az ExxaBit torrentoldal a volt BitBarát torrentoldal utódja. Az ott megszokott családias oldal, egy baráti közösség. Folyamatos fejlesztések, bővülő kínálat, vegyes tartalom. Filmek, zenék, ebook, játékok. Az oldal vezetősége folyamatosan arra törekszik hogy a felhasználók igényeit megpróbálják kielégíteni. Aki szeretné a torrentezés alapjait megtanulni az itt jó helyre talált.

Hirdetés
Family-Torrent-Site

Family-Torrent-Site

Filmek, Játékok, Programok, ami csak kell. Ha netán keresel valamit de nem találod, nem kell mást tenned csak rakd be a kérések közé, és a lehető leghamarabb teljesítjük kérésedet. Feltöltők, rádiós műsorvezetők jelentkezését is szívesen várjuk. Továbbá, moderátorok is jelentkezhetnek.

Findline

Findline

Kezdő torrentező vagy? Gyere itt a helyed ! Ha valamit nem értesz, Mi segítünk! Nálunk kitanulhatod a torrentezés rejtelmeit, és utána bármelyik nagy oldalon meg fogod állni a helyedet. óvonénik mindenben, segítenek. Mindenkit szeretettel várunk, Családias hangulat, jó társaság. Gyere és regisztrál.

HDEVO

HDEVO

Az oldalt azoknak a figyelmébe ajánljuk, akik korábban az EVOlution vagy HDPre tagjai voltak illetve szerettek volna bekerülni. Az egyik ízlést formált, egyedülálló módon, magas minőségben. Másik a közösségtől volt feledhetetlen. Többen visszataláltak, s évek múltával is emlékeznek a vidámságra, a társaikra, a barátaikra. Sok nehézség után, egy kis csapat úgy döntött nem hagyja magára a két oldalt, hanem összeadva a minőséget a közösséggel alkot egy egészet. S így született meg közös erővel, a hd géniuszaival, az evo nagyjaival és pár lelkes újonccal a mai HDEVO. Jelenleg fehér lista van érvényben a hazai munkákat (releaseket) illetően, ezzel biztosítva, hogy csak jó minőségű adathoz jusson a felhasználó. Közel egy éve működik így az oldal, s most várja azokat, akiknek számít mit, milyen minőségben és hangulatban tudnak tölteni.

KékSárkány

KékSárkány

A KékSárkány Magyarország nagyobb BitTorrent trackereinek egyike. Általános tartalmakkal találkozhatunk az oldalon, pl. filmekkel, zenékkel és szoftverekkel. Elkülönített oldalon találhatunk kimondottan gyermekeknek szánt tartalmakat, ill. szintén elkülönített oldalon 18 éven felüliek számára elérhető tartalmakat.

Marcellsite Torrent Tracker

Marcellsite Torrent Tracker

Üdvözöllek! Szeretnélek meghívni, egy oldalra! Nem akarom szaporítani a szót! Gyere, győződj meg róla te! Amivel találkozhatsz az oldalon, új filmek folyamatosan, szerveres, gyors feltöltések! Erre a továbbiakban is fogunk ügyelni, hogy gyorsan megkapd a kívánt tartalmat! Barátságos staffal, ingyenes, és kiemelt torrentekkel, pörgős chatfallal, különböző nyereményekkel várunk mindenkit! Ha szeretnél részese lenni az oldalnak,egy jó csapatnak,akkor ne habozz, gyere regisztrálj! Az oldalra keresünk segítőket,feltöltőket,leíráskészítőket! Ami minket jellemez: -Az oldal megújúlt,és folyamatosan fejlődik! -Napról-napra bővülnek a torrentek! -Jó a közösség, és barátságos, segítőkész a staff ! -Kvízzel és egyéb játékokkal várunk! Már csak ti hiányoztok! Mindenkit várunk nagy szeretettel! Üdv: Marcellsite Staff

Móvár Torrent

Móvár Torrent

Az oldal filmekkel, zenékkel, játékokkal, programokkal, foglalkozó oldal! Jó közösség. Ahhoz hogy használni tudd az oldalt, regisztrálnod kell. Az oldal használata előtt olvasd el a Szabályzat -ot! Az ott található szabályokat be kell tartanod, ha az oldal tagja szeretnél lenni! Amennyiben kérés érkezik egy adott tartalom eltávolítására, mert az szerzői jogokat sért, úgy a Digital Millennium Copyright betartása mellett eltávolításra kerülhet a tartalom az oldalról!

MovieSite

MovieSite

A MovieSite főleg filmekre specializálódott, hazai BitTorrent tracker, sok felhasználóval és torrenttel. A felhasználók magas száma miatt a regisztráció gyakran teljesen le van zárva, egyébként meghívóval regisztrálhatunk.

Moviezone

Moviezone

Főleg filmekkel foglalkozó, magyar BitTorrent tracker, amelyre bárki, aki betöltötte 15. életévét, szabadon regisztrálhat. A felhasználók a MovieZone saját, Non-Stop online rádióműsorát is hallgathatják.

Tuti menü