Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Torrent trackerek - hazai képes leírás - Torrent oldalak.tlap.hu
részletek »

Torrent trackerek - hazai - Torrent oldalak.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: torrentoldalak.tlap.hu » Torrent trackerek - hazai
Keresés
Találatok száma - 4 db
Best-core

Best-core

Szeretnénk neked bemutatni egy gyorsan fejlődő torrent oldalt! Tudom, hogy unalmas ezt olvasni, de ez az oldal más, mint a többi. Ha Te is szeretnél megismerkedni velünk, és közénk tartozni, nincs más teendőd csak regisztrálj. Ahol nem az a cél, hogy hatalmas felhasználó létszám legyen, hanem az, hogy minél jobb közösséget hozzun össze. Mottónk: Jobb adni, mint kapni, azaz seed-elj minél többet. AZ OLDALON SZERVERES FELTÖLTÉS VAN!! Keresünk:Szerveres Feltöltőket-és feltöltőket ,Moderátorokat,Segítőket! Feltöltőknél amit kérünk:heti 3 torrent rendessen seedelve! Amit adunk: - Szerveres feltöltőnek 50Gb up

Sensation

Sensation

Mindenkit nagy szeretettel várunk nem rég indult oldalunkon, ahol 700 torrent van már Érdemes be nézned :) SZERVERES torrentek vannak nálunk. Free minden torrent . Akció is van minden feltöltés utána 1GB feltöltést és 20pontot ír jóvá a rendszer.

Triadtorrent

Triadtorrent

Szia , Kedves,leendő új Felhasználónk! Szeretettel várunk a Triad Torrent torrent oldalon! Megújultunk, a megszokott csapattal és új tartalommal várunk benneteket 3 hónapig free letöltés lesz, utána augusztusban zárunk, ne maradjatok le! ami változatlan: - Stabil működés, - Folyamatosan bővülő torrentek, - Szerveres feltöltés, - Online játékok, - lelkes kis csapat Nem ígérünk nagy dolgokat a megvalósításhoz Te is kellesz!

Ulti Music

Ulti Music

Az Ulti Music egy magyarországi BitTorrent tracker. 14 év felett bárki szabadon regisztrálhat az oldalra. Ez a tracker - ahogy nevéből is sejthető - főleg zenék le- és feltöltésére specializálódott.

Tuti menü