Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Torrent kliensek képes leírás - Torrent oldalak.tlap.hu
részletek »

Torrent kliensek - Torrent oldalak.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: torrentoldalak.tlap.hu » Torrent kliensek
Keresés
Találatok száma - 14 db
Artic Torrent

Artic Torrent

Az Artic Torrent egy egyszerűen használható, ingyenes, nyílt forráskódú torrent kliens program. Minimalista kialakításának köszönhetően kevés erőforrást igényel. A szoftvert a C++ programnyelvben írták, így nem kell a Java magas memóriaigényével vagy a Python magas CPU használatával számolni.

Bitcomet

Bitcomet

A BitComet egy nagyon egyszerűen használható letöltésvezérlő bittorrent támogatással. Támogatja a párhuzamos letöltéseket, a letöltési listát, a megszakadt letöltések folytatását, sávszélesség korlátozását, proxy- és IP-szűrést, és még chatelésre is használható. Ingyenes, nem kell installálni és még magyarul is tud! A C++ nyelvre épülő kliens elég népszerű, amit a felhasználóbarát kezelőfelületének köszönhet. Csak Windowsos kliens, ezért soha nem volt a legelterjedtebb. Korábban jóval nagyobb rajongói tábora volt, mára ez kissé megfogyatkozott.

BitLord

BitLord

A BitLord egy C++ -ban írt, magas tudású torrent kliens. Tartalmaz beépített keresőt, letöltés közben chatelhetünk más felhasználókkal, limitálhatjuk a sávszélességet, torrentenként különböző prioritásokat állíthatunk be. Alacsony rendszerkövetelményinek köszönhetően futtatására akár egy 486 -os számítógép is alkalmas. Csak Windows rendszereken fut.

BitTornado

BitTornado

Pythonban íródott BitTorrent kliens. Minimalista felépítés és tudás jellemzi, egyetlen fejlettnek mondható funkcióka a titkosított adatátvitel támogatása. A Pythonra épülő megvalósítás miatt erőforrásigényes, és nem is túlzottan gyors. Futtatható minden olyan operációs rendszer alatt, ahol a Python elérhető, így Windows, Linux és Mac rendszerek alatt is.

BitTorrent

BitTorrent

Az eredeti BitTorrent kliens. A szoftvert Bram Cohen írta Python nyelven, és a BitTorrent Open Source licenc alatt tette közzé. Tudása és gyorsasága - főleg a Phytonra épülő kivitel miatt - nem igazán veszi fel a versenyt a legtöbb népszerű klienssel, jelentősége mégis vitathatatlan, mivel a BitTorrent fájlcserélő protokoll kidolgozása is e szoftverhez köthető. Futtatható Windows, Linux és Mac alatt is.

BT++

BT++

A BT++ a BitTorrent klienshez hasónlóan Pythonra épül. A felhasználói felület wxPython -t használ. Előnye, hogy bármilyen operációs rendszeren futtatható, hátránya a Python magas CPU használata. Tudását tekintve a BT++ egy 'átlagos' BitTorrent kliens.

Deluge

Deluge

A Deluge egy ingyenes, nyílt forráskódú torrent kliens. Használható parancssorból, webes és GTK+ alapú felhasználói felületről is. Támogatja a BitTorrent Protocol Encryption -t, valamint számos más, fejlett képességgel rendelkezik. Futtatható Windows, Linux és Mac rendszerek alatt is.

FlashGet

FlashGet

A FlashGet egy letöltésvezérlő, amely a böngészőkbe integrálódva próbálja a lehető legjobban elosztani a rendszer erőforrásait annak érdekében, hogy a letöltések a lehető leggyorsabban befejeződjenek. A szoftver támogatja a BitTorrent technológiát is. Csak Windows alatt futtatható.

Opera

Opera

Az Opera az első webböngésző, amely beépítve támogatja a BitTorrent protokollon keresztüli letöltéseket. Ezt a funkciót a 9.0 verzióban láthattuk először. Az Opera futtatható Windows, Mac és Linux rendszerek alatt is. Internetezés és torrentezés mellett még számtalan dologra használhatjuk, pl. tartalmaz beépített e-mail klienst is.

Hirdetés
Pinkradio

Pinkradio

Szeretnénk meginvitálni egy olyan oldalra ahol nem főkép csak a torrenteken van a hangsúly, hanem inkább a kellemes és jó társaság végett jött létre! Ez a Pink Rádió oldala Most töltöttük a 6. születésnapunkat tehát elmondhatjuk magunkról, hogy sokat megtanultunk már A Rádió a nap 24 órájában szól élő műsor 09:00 órakor kezdődik és 22.00 órakor ér véget! Napközben érdekes programokkal várunk minden kedves hallgatót. Most felsorolok párat: Befőzéstől a pasi főzésig pink konyha. Álomfejtés, és a jó öreg napi horoszkóp, stb. A nap bármely szakában kvízkérdés hangozhat el az épp aktuális műsorvezetőtől füleljetek nagyon hisz értékes nyeremények üthetik a markotok. És ami szerintem a legfontosabb, hogy 14:00 - 22:00-ig folyamatosan élő kívánságműsor van. 22.00 után ha van ügyeletes baglyunk akkor ő sugároz tovább élő adást a hallgatók számára, ez a Bagoly Rádió, ami 22.00-től egészen reggel 09:00-ig tart-tarthat. Ha jól hangzik amiket most leírtam akkor nincs más teendőd mint regisztrálj

TorrentFlux

TorrentFlux

A TorrentFlux egy web alapú BitTorrent kliens, ami motorjaként több BitTorrent kliens szoftvert is képes használni. Többfelhasználós, ideális távoli használatra. Éppen ezért szerver seedhez használják főleg. A TorrentFlux-b4rt a TorrentFlux egy módosított változata, ami több extra funkciót valósítottak meg. A b4rt verzióban többfajta backend torrent kliens közül választhatunk, úgy mint Azureus, Mainline, BitTornado. Futtatásához az Apache webszerver, php és mysql támogatás szükséges.

Transmission

Transmission

A Transmission egy kicsi, gyors és okos BitTorrent kliens linux és mac rendszerekre. Mindent tud, amit egy torrent klienstől elvárhatnánk. Egyszerűen és kényelmesen használható felhasználói felülettel rendelkezik. Alacsony rendszerkövetelményeinek köszönhetően szerényebb képességű számítógépeken is futtatható.

Utorrent

Utorrent

A µTorrent (uTorrent) az egyik legnépszerűbb torrent kliens. Nagyon gyors és nagy tudású, mégis igen kicsi a rendszerkövetelménye (Akár egy 486oson is futtatható). A letölthető portábilis verzió még telepítést sem igényel.

Vuze

Vuze

Az Azureus Vuze egy Java programozási nyelven írt BitTorrent kliens. Nevét egy békafajról kapta (Dendrobates azureus), ez látható a logón is. Jelenleg Mac OS X, Microsoft Windows, Linux és Unix operációs rendszereken fut. Fejlesztése 2003 júniusában indult. Néhány éve a szoftver új néven fut tovább: Vuze. A program lehetőséget ad a felhasználóknak arra, hogy torrenteket töltsenek le egy egyszerű grafikus felhasználói felületen keresztül. A program bőséges lehetőséget biztosít a beállítások terén, és számos információt megjelenít letöltés közben.

Tuti menü