Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Segédletek képes leírás - Torrent oldalak.tlap.hu
részletek »

Segédletek - Torrent oldalak.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: torrentoldalak.tlap.hu » Segédletek
Keresés
Találatok száma - 10 db
Azureus seedelés, feltöltés

Azureus seedelés, feltöltés

Ebben a tutorialba azt fogom megmutatni, hogy Azureus használatával hogyan kell torrenteket feltölteni egy torrentes oldalra, valamint utána seedelni a feltöltött cuccokat Ebben a tutorialba azt fogom megmutatni, hogy Azureus használatával hogyan kell torrenteket feltölteni egy torrentes oldalra, valamint utána seedelni a feltöltött cuccokat

Bitcomet seedelés, feltöltés

Bitcomet seedelés, feltöltés

Ebben a tutorialba azt fogom megmutatni, hogy BitComet használatával hogyan kell torrenteket feltölteni egy torrentes oldalra, valamint utána seedelni a feltöltött cuccokat Ebben a tutorialba azt fogom megmutatni, hogy BitComet használatával hogyan kell torrenteket feltölteni egy torrentes oldalra, valamint utána seedelni a feltöltött cuccokat

Globus Rádió

Globus Rádió

Hollandiából sugárzó magyaroknak szóló zenei rádió. Interneten a világ bármely pontján fogható. Mottónk: enével a világ körül.Nézz be oldalunkra és hallgasd műsorainkat éjjel-nappal.A nap legnagyobb részében műsorvezetők ajánlják a legjobb hazai és külföldi slágereket, a fennmaradó időben ene Mindenkinek szól. Várjuk azon torrent oldalak segítségét, akik hajlandóak együttműködni velünk. Ha lehetővé teszik rádiónk hallgatását, mi is reklámozzuk őket. Akár műsorainkban hangos reklámot is adunk. Kérjük vegyék fel velünk a kapcsolatot. Jelentkezzenek oldalunkon, e-mailben, illetve skypeon a rádió vezetőjénél!

Kliensek háborúja - Szoftverteszt

Kliensek háborúja - Szoftverteszt

Egy cikk, amely összehasonlít két nagyon népszerű torrent klienst: a uTorrent és BitComet programokat. A két szoftver összehasonlítása azért is érdekes, mert teljesen más irányba fejlődnek: a uTorrent a minimalista, kicsi és gyors kliens, a BitComet pedig a nagy tudású, és nem kizárólag torrentezésre alkalmas letöltésvezérlő.

Magyar utorrent oldal

Magyar utorrent oldal

Ez a segédlet 'szájbarágósan', lépésről lépésre mutatja be, hogy hogyan kell torrent fájlokat készíteni az uTorrent klienssel. Ez szükséges, ha valamelyik követőn tartalmat szeretnénk megosztani. Kezdők számára ajánlott olvasmány.

Passzívból aktívba

Passzívból aktívba

Ebben a cikkben, talán a legáltalánosabban jelentkezo problémáról szeretnék írni, kezdve attól, hogy vázolom a probléma miben létété egészen a megoldásig. Kezdésnek nézzük meg mit is jelent a passzív lét: Aki Aktív az tud a Passzívaktól és az Aktívaktól is tölteni míg aki passzív az csak Aktívtól tud. Az egész arról szól, hogy a passzív felhasználónak zárva vannak a portjai így nem tud kérést fogadni a külvilágból, hanem csak o tud kérni illetve felajánlani adatot. Az aktív felhasználónak viszont nyitva van a kliens által használt portja így képes kéréseket, felajánlásokat fogadni a külvilágból.

Torrent alapok

Torrent alapok

A BitTorrent informatikai protokoll, valamint e protokollt használó p2p alapú fájlcserélő rendszer. A szoftvert Bram Cohen írta Python nyelven, és a BitTorrent Open Source licenc alatt tette közzé. A kliensek a fájlokat szeletekben (darabokban) töltik le. Minden csomópont megkeresi a hiányzó részhez a lehető leggyorsabb kapcsolatot, miközben ő is letöltésre kínálja fel a már letöltött fájldarabokat. A módszer nagyon jól beválik nagyméretű fájloknál, például videók és nagyobb szoftverek esetében. Ennek az az oka, hogy az ilyen letöltéseknél a szűk keresztmetszetet általában a szerver sávszélessége jelenti. A BitTorrent esetében minél keresettebb egy fájl, annál többen vesznek részt az elosztásában, ezáltal az elosztása gyorsabban megtörténik, mintha mindenki egy központi helyről (szerverről) töltötte volna le. A fájlok darabolásából adódik, hogy a megszakadt letöltések könnyen folytathatóak.

Torrentezz legálisan!

Torrentezz legálisan!

Bár a torrent ma a legelterjedtebb letöltési forma, ha valaki meghallja a torrent vagy torrent letöltés szót, egyből arra gondol, hogy az illegális. Ez annak köszönhető, hogy megszámlálhatatlanúl sok torrent tracker létezik, ahonnan ingyenesen tölthetünk le filmeket, zenét, könyveket és szoftvereket, természetesen illegálisan. (...)

Útmutató torrentezéshez

Útmutató torrentezéshez

Torrentezne, de nem tudja, hogyan? Bemutatjuk a legnépszerűbb fájlcserélő használatának alapjait: megismerheti a legismertebb szoftvereket és a legfontosabb beállításokat. Napjaink egyik legnépszerűbb fájlcserélő rendszere a bittorrent. Maga a név a hivatalos szoftvert és magát az alkalmazott technológiát is jelöli: előbbit a hivatalos írásmódnak megfelelő BitTorrent, utóbbit a kisbetűs bittorrent kifejezéssel jelöljük. Fájlcserélő rendszer lévén a felhasználók adják egymásnak a tartalmat, és a rendszer lényege és hatékonysága abban rejlik, hogy már a letöltők is egyidejűleg feltöltővé válnak. Ahogy a felhasználó gépére megérkezett egy adatcsomag, az máris megosztásra kerül, vagyis minél többen töltögetnek egy állományt, az annál gyorsabban terjed....

Hirdetés
Warez vs Torrent

Warez vs Torrent

Érdekes cikk a KockaBlogon, amely egy évekkel ezelőtti, warez oldalak ellen irányuló razzia és szerverlefoglalás kapcsán született. A bejegyzés rávilálgít arra, hogy mi a különbség a hétköznapi letöltés és a BitTorrent technológia között.

Tuti menü