Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Seedserver szolgáltatók képes leírás - Torrent oldalak.tlap.hu
részletek »

Seedserver szolgáltatók - Torrent oldalak.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: torrentoldalak.tlap.hu » Seedserver szolgáltatók
Keresés
Találatok száma - 13 db
Bérelhető seedszerverek

Bérelhető seedszerverek

Szolgáltatásunk két fő részből áll: tárhelyet és internet-sávszélességet biztosítunk, melyen alap internetböngészőből könnyen kezelhető, saját bejáratú torrent klienst használhatsz (a neve Utorrent 2.0.4,). Ehhez jár meghatározott mennyiségű torrent-hely és fel/letöltési szál (ezt nevezzük 'slot'-oknak ill. 'peer'-eknek).

BestBox

BestBox

BestBox seedszerver! PayPal fizetési lehetőség! Folyamatos akciók, olcsó csomagok, megbízható szolgáltatás, 99,9 % rendelkezésre állás! Csomagok már 600 Ft-tól! Rengeteg plugin(unrar, .torrent létrehozás, screen készítés)! Magyar/Angol support! Skype/e-mail/online chat elérhetőség! Gb-es vagy 200 Mb-es kapcsolattal elhelyezett gépek! A szerverek Hollandiában(Evoswitch), Franciaországban(RBX) vagy Kanadában(BHS) szerverteremben vannak elhelyezve! Adminisztrációs felület, rendelés kezelés, újraindítás stb..

BitFarm

BitFarm

A BitFarm seedszerver szolgáltatásaine előnyei: -Kipróbálható, demo hozzáférés -0-24 nonstop kapcsolat (weboldalas irányítás, FTP) -dedikált erőforrások (saját partíció, saját kliens, fixált sávszélesség (BIX), garantált vinchester I/O erőforrás) -az ftp sávszélesség nincs korlátozva, itt az otthoni neted a mérvadó -stabil, erős, xeon vagy c2d linux szervergépen elhelyezés, redundáns rendszerek, 4-8 Giga rammal -torrent készítési lehetőség, a winchestereden elhelyezett tartalomból -online support (msn, irc), fórumok, akár közösségi élettel -egyedi csomagkialakítási lehetőség, akár saját vinchesterrel is -nem szükséges hónap elején belépned, és nem szükséges pontos árat fizetned a napi lebontású árképzés miatt -garancia: ha nem vagy elégedett a minőséggel, visszafizetjük a pénzed, vagy jóváírjuk az időszakot

Bladenet

Bladenet

Seed server bérlés és arányjavítás. A befizetéstől számított akár 24 órán belül már élvezheted szolgáltatásunkat. A seed server használata manapság felkapott lehetőség a torrentezők körében. Oldalunk a torrentezők segítségnyújtása és a torrent világ fejlődése érdekében jött létre. Azoknak akiknek lassú az otthoni feltöltési sebességük, rossz az arányuk, a seed server kiváló lehetőséget nyújt ezek javítására. Két féle seedelési forma létezik. Az egyik a torrentflux, a másik a távoli asztal. Míg a távoli asztal server környezetben windows-os platformot takar, addíg a torrentflux linux-os környezetben 'fut'.

Icenethosting

Icenethosting

Professzionális szolgáltatások megrendelőinknek, megfizethető árakon. Az icenet seed és ftp szerverrel is foglalkozik. A szolgáltatások mellett sok prémium lehetőség is igénybe vehető. Viszonteladóink részére árengedményeket biztosítunk!

No Mercy

No Mercy

A szerveren az rTorrent aktuális verziója szolgálja ki felhasználóinkat. Vezérlése webui-n keresztül történik, amely biztosítja, hogy távolról is, mindössze egy böngésző programmal elérhessük a kliensünket. Két fő részből áll: tárhelyet és internetet biztosítok, melyen Firefox böngészőből könnyen kezelhető, saját bejáratú torrent klienst használhatsz. Ehhez jár korlátozott mennyiségű szabad fel/letöltési szál (ezt nevezzük 'slot'-oknak). A tárhelyhez sebességkorlátozás nélküli FTP hozzáférést adunk, aminek segítségével a seed serverre letöltött állományokat tudod mozgatni, törölni vagy letölteni a saját gépedre pl. Total Commanderrel.

Seed server bérlés

Seed server bérlés

A saját seed servernek számos előnye van. Például nem kell bekapcsolva lennie az otthoni gépednek, éjjel nappal nagy sebességgel használhatod a seed servert és bármikor, bárhonnan el tudod érni. Oldalunkon minden információt megtalálsz amire csak a seed server bérlésénél szükséged lehet, kérlek nézz körbe! Seed server bérlés már havi 3500Ft-tól..

Seed szerver

Seed szerver

A seed szerver hasznos tud lenni abban az esetben, ha nagyon gyenge feltöltési sebességű internetkapcsolattal rendelkezel. Mint tudjuk, egy torrent oldalon nehéz bent maradni, ha 'rossz' a download/upload aránya a felhasználónak. Szolgáltatásunk két fő részből áll: tárhelyet és internet-sávszélességet biztosítunk, melyen alap internetböngészőből könnyen kezelhető, saját bejáratú torrent klienst használhatsz (a neve TorrentFlux, ezt a trackerek a BitTornado valamely verziójaként fogják felismerni). Ehhez jár meghatározott mennyiségű torrent-hely és fel/letöltési szál (ezt nevezzük 'slot'-oknak ill. 'peer'-eknek).

Seed szerver naga

Seed szerver naga

Megnyitotta kapuit seed szerverbérléssel foglalkozó oldalunk, ahol biztosan találsz olyan seed szerver csomagot, mely megfelel igényeidnek! A legjobb helyen jársz, ha a minőség számít és azonnali szerver bérlésben gondolkozol. Valós adatok, kiskapuk nélkül. Itt csak a minőség és sebesség számít!

Hirdetés
SeedWorld

SeedWorld

A Seed szervert manapság sok ember használja a torrentezők között, ezért gondoltuk létrehozzuk ezt az oldalt annak érdekében, hogy fejlődjön a torrent hatalmas világa és segítsük a lelkes torrentezőket. Akinek otthon lassú az internet kapcsolata, illetve ha problémát jelent, hogy állandóan menjen a számítógépe vagy rossz az aránya, kiváló lehetőséget kap most itt ezen problémák megoldására. Seed szerver bérlés és arányjavítás befizetéstől számított akár 24 órán belül már élvezheted szolgáltatásunkat. A seed szerver használata manapság felkapott lehetőség a torrentezők körében. Oldalunk a torrentezők segítségnyújtása és a torrent világ fejlődése érdekében jött létre. Azoknak akiknek lassú az otthoni feltöltési sebességük, rossz az arányuk, a seed szerver kiváló lehetőséget nyújt ezek javítására.

Szerver bérlés

Szerver bérlés

Oldalunk főként seed-szerverekel foglalkozik, de tervbe van már véve játék-szerverek (game-szerverek) bérbe adása és webhosting is. Több nagy és kisebb szerver-szolgáltató árait figyelembe véve állítottuk fel az árainkat, hogy kiemelkedően a legkedvezőbbek lehessenek. Nézz szét az oldalon, válaszd ki melyik a számodra legmegfelelőbb csomag, a szükséges szolgáltatásból és rendeld meg (hamarosan akár SMS-sel is)! Bármilyen jellegű kérdéssel, észrevétellel nyugodtan fordulj hozzánk emailben vagy élő chat-ben! Elérhetőségek a Kapcsolat menüpontban.

TorrentSzerver

TorrentSzerver

Ha már használtál seed szervert vagy olvastad a Nyitólapon szereplő vásárlási tippeket, akkor láthatod, hogy a számok terén nincs szégyenkeznivalónk: Low cost (alacsony költségű) szerverhez juthatsz már havi 3.000 Ft-ért 40GB tárhellyel gigabites internetkapcsolattal! Ha profi minőségre vágysz, válaszd a Prémium kategóriát dedikált merevlemezzel, amit csak te használsz, ezzel maximalizálva a le- és feltöltés sebességét! Mi bátran felvállaljuk a konkurenciát, látogass meg egy torrent linkgyűjteményt vagy információs oldalt, ahol seed szerver szolgáltatókat találsz és nézdd meg a kínálatukat! Ha jobb ár/érték arányú szolgáltatást találsz, mutasd meg nekünk és garantáltan az alacsonyabb díjon kapod tőlünk is!

Vegas Seed Szerver

Vegas Seed Szerver

A szerveren az rTorrent legfrissebb verziója szolgálja ki felhasználóinkat. Vezérlése webui-n keresztül történik, amely biztosítja, hogy távolról is, mindössze egy böngésző programmal elérhessük a kliensünket. Két fő részből áll: tárhelyet és internetet biztosítok, melyen Firefox böngészőből könnyen kezelhető, saját bejáratú torrent klienst használhatsz. Ehhez jár korlátozott mennyiségű szabad fel/letöltési szál (ezt nevezzük 'slot'-oknak). A tárhelyhez sebességkorlátozás nélküli FTP hozzáférést adunk, aminek segítségével a seed serverre letöltött állományokat tudod mozgatni, törölni vagy letölteni a saját gépedre pl. Total Commanderrel. Mivel a 'seed szerver' az otthoni internetkapcsolatodtól függetlenül működik, ezért nyugodtan játszhatsz online játékokkal (nem fognak lagolni) vagy akár ki is kapcsolhatod a géped: megkíméled magad éjszaka a zúgó masina hangjától és nem elhanyagolható, hogy a villanyszámlád (vagy szüleidé) sem szökik az egekbe - miközben napok alatt lehet trackereken hatalmas, észbontó arányokhoz jutni!

Tuti menü