Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Keresők képes leírás - Torrent oldalak.tlap.hu
részletek »

Keresők - Torrent oldalak.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: torrentoldalak.tlap.hu » Keresők
Keresés
Találatok száma - 13 db
isoHunt

isoHunt

Az isoHunt egy nemzetközi BitTorrent keresőmotor, amely kapcsolatban áll a legtöbb trackerrel. Az adatbázisban található torrentek és statisztikai adatok óráról órára frissülnek. Sokak szerint az isoHunt a legjobb keresőmotor az interneten.

Mininova

Mininova

A Mininova nemzetközi torrent kereső segítségével könnyedén és gyorsan megtalálhatjuk a keresett filmeket, tv-adásokat, zenéket, pc és konzol játékokat, egyéb szoftvereket vagy bármi mást. A keresőmotor adatbázisa folyamatosan frissül, így mindig naprakész információkat szolgáltat.

SosTorrent

SosTorrent

Az SosTorrent egy angol nyelvű BitTorrent keresőmotor, amely a nagyobb trackerek és egyéb torrent keresők adatbázisait vizsgálva segít megtalálni szinte bármit. A publikus és privát oldalakat egyaránt szkenneli.

SumoTorrent

SumoTorrent

A SumoTorrent egy nagy nemzetközi BitTorrent keresőmotor. Célja egy olyan kereső létrehozása, amely mindig naprakész, pontos információkat szolgáltat és egyszerűen használható. A Facebook -on is van rajongói oldaluk.

Torrent Scan

Torrent Scan

Üdvözöl a Torrent Scan! Keress és találj torrenteket a Torrent Scan-t használval! Ilyen egyszerű: írd be a kulcsszavakat, klikkelj a search engine-re és felül megjelenik a keresés eredménye. Fent, a bal sarokban található kis ikonokkal a saját igényeidnek megfelelően tudod megformázni a Torrent Scant.

Torrent Searcher

Torrent Searcher

A Torrent Searcher egy hatalmas, nemzetközi torrentadatbázis és keresőmotor, amely még magyarul is tud. Segítségével gyorsan és könnyen találhatjuk meg a keresett tartalmakat a trackereken. A torrentek statisztikai adatait is megjeleníti.

Torrent-kereső

Torrent-kereső

A Torrent kereső egy hazai BitTorrent keresőmotor, amely kapcsolatban áll hazánk trackereivel. Segítségével könnyen és gyorsan találhatjuk meg a filmeket, zenéket, szoftvereket és egyéb tartalmakat.

Torrent.eval

Torrent.eval

A Torrent Eval hazai torrentkereső segítségével egyszerre több trackeren kereshetjük a letöltendő tartalmakat. A gyakran frissülő adatbázis mindig naprakész információt szolgáltat a torrentekről és azok statisztikai adatairól.

Torrentek

Torrentek

A Torrentek csapata arra vállalkozott, hogy összeszedje a magyarországi torrent trekkerek legfrissebb tartalmait és ezeket kereshető adatbázisba rendezze. Célunk volt továbbá, hogy olyan extra szolgáltatásokkal tűzdeljük meg az oldalt, ami megkönnyíti a felhasználók életét a torrent keresés és letöltések világában.

Hirdetés
TorrentField.Com - Optimalizált Torrent Kereső

TorrentField.Com - Optimalizált Torrent Kereső

TorrentField.Com Keress a legjobb oldalakon egyszerre! Folyamatosan optimalizált keresés. Egyedi letöltések. Torrent kliensek közvetlen letöltése a főoldalon. Felirat keresés közvetlenül a feliratok.hu tüköroldalain, mindíg aktuálisan. Amit keresel innen megtalálod! Próbáld ki!

TorrentFinder

TorrentFinder

A TorrentFinder a nagyobb nemzetközi trackerek torrentjei között segít megtalálni azt, amit keresel. A keresési beállításoknál kiválaszthatjuk, hogy mely trackerek tartalmai szerepelhetnek a keresési találatok között.

TorrentZ

TorrentZ

A TorrentZ a világ egyik legnagyobb BitTorrent keresőmotorja. Ha egy torrent valahol a világon létezik, azt nagy valószínűséggel a TorrentZ megtalálja. Adatbázisába viszonylag kevés tracker adatai kerülnek be, de ezek a trackerek a világ legnagyobbjai.

YouTorrent

YouTorrent

A YouTorrent a világ egyik legnagyobb adatbázisával rendelkező torrentkereső. Segítségével gyorsan és könnyen megtalálhatjuk, amit keresünk. Főleg filmekre, zenékre és számítógépes/konzolos játékokra koncentrál.

Tuti menü