Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Torrent oldalak linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Torrent oldalak képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: torrentoldalak.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 85 db
Artic Torrent

Artic Torrent

Az Artic Torrent egy egyszerűen használható, ingyenes, nyílt forráskódú torrent kliens program. Minimalista kialakításának köszönhetően kevés erőforrást igényel. A szoftvert a C++ programnyelvben írták, így nem kell a Java magas memóriaigényével vagy a Python magas CPU használatával számolni.

Azureus seedelés, feltöltés

Azureus seedelés, feltöltés

Ebben a tutorialba azt fogom megmutatni, hogy Azureus használatával hogyan kell torrenteket feltölteni egy torrentes oldalra, valamint utána seedelni a feltöltött cuccokat Ebben a tutorialba azt fogom megmutatni, hogy Azureus használatával hogyan kell torrenteket feltölteni egy torrentes oldalra, valamint utána seedelni a feltöltött cuccokat

BeLoad

BeLoad

Mi a Beload célja, küldetése? Mire is használjuk? A saját tartalmad vagy anyagaid megosztása, melyeket nem kívánsz harmadik fél rendelkezésére bocsájtani. Mindenki tart attól, hogy bizalmas adatainkat adatmegosztó szerverekre felhelyezve vagy email csatolmányként eljuttatva könnyen illetéktelen kezekbe kerülhet. Ezek lehetnek a családi videók, fényképek, biztonsági mentésetek vagy céges anyagok, stb. Az oldalon alapértelmezésben tudsz csak a barátaidnak vagy családtagjaidnak megosztást kezdeményezni a Bittorrent P2P biztonságos technológiára alapozva, amelynek köszönhetően biztosan nem fér harmadik fél az adataidhoz, megosztásaidhoz! Az oldal természetesen támogatja a publikus megosztást is jelenleg, amíg azt a jogszabályok lehetővé teszik. De mindezek ellenére nem célunk az illegális megosztás elősegítése! Amennyiben kérés érkezik egy adott tartalom eltávolítására, mert az szerzői jogokat sért, úgy a Digital Millennium Copyright betartása mellett eltávolításra kerülhet a tartalom az oldalról!

Bérelhető seedszerverek

Bérelhető seedszerverek

Szolgáltatásunk két fő részből áll: tárhelyet és internet-sávszélességet biztosítunk, melyen alap internetböngészőből könnyen kezelhető, saját bejáratú torrent klienst használhatsz (a neve Utorrent 2.0.4,). Ehhez jár meghatározott mennyiségű torrent-hely és fel/letöltési szál (ezt nevezzük 'slot'-oknak ill. 'peer'-eknek).

Best-core

Best-core

Szeretnénk neked bemutatni egy gyorsan fejlődő torrent oldalt! Tudom, hogy unalmas ezt olvasni, de ez az oldal más, mint a többi. Ha Te is szeretnél megismerkedni velünk, és közénk tartozni, nincs más teendőd csak regisztrálj. Ahol nem az a cél, hogy hatalmas felhasználó létszám legyen, hanem az, hogy minél jobb közösséget hozzun össze. Mottónk: Jobb adni, mint kapni, azaz seed-elj minél többet. AZ OLDALON SZERVERES FELTÖLTÉS VAN!! Keresünk:Szerveres Feltöltőket-és feltöltőket ,Moderátorokat,Segítőket! Feltöltőknél amit kérünk:heti 3 torrent rendessen seedelve! Amit adunk: - Szerveres feltöltőnek 50Gb up

BestBox

BestBox

BestBox seedszerver! PayPal fizetési lehetőség! Folyamatos akciók, olcsó csomagok, megbízható szolgáltatás, 99,9 % rendelkezésre állás! Csomagok már 600 Ft-tól! Rengeteg plugin(unrar, .torrent létrehozás, screen készítés)! Magyar/Angol support! Skype/e-mail/online chat elérhetőség! Gb-es vagy 200 Mb-es kapcsolattal elhelyezett gépek! A szerverek Hollandiában(Evoswitch), Franciaországban(RBX) vagy Kanadában(BHS) szerverteremben vannak elhelyezve! Adminisztrációs felület, rendelés kezelés, újraindítás stb..

Bitcomet

Bitcomet

A BitComet egy nagyon egyszerűen használható letöltésvezérlő bittorrent támogatással. Támogatja a párhuzamos letöltéseket, a letöltési listát, a megszakadt letöltések folytatását, sávszélesség korlátozását, proxy- és IP-szűrést, és még chatelésre is használható. Ingyenes, nem kell installálni és még magyarul is tud! A C++ nyelvre épülő kliens elég népszerű, amit a felhasználóbarát kezelőfelületének köszönhet. Csak Windowsos kliens, ezért soha nem volt a legelterjedtebb. Korábban jóval nagyobb rajongói tábora volt, mára ez kissé megfogyatkozott.

Bitcomet seedelés, feltöltés

Bitcomet seedelés, feltöltés

Ebben a tutorialba azt fogom megmutatni, hogy BitComet használatával hogyan kell torrenteket feltölteni egy torrentes oldalra, valamint utána seedelni a feltöltött cuccokat Ebben a tutorialba azt fogom megmutatni, hogy BitComet használatával hogyan kell torrenteket feltölteni egy torrentes oldalra, valamint utána seedelni a feltöltött cuccokat

BitFarm

BitFarm

A BitFarm seedszerver szolgáltatásaine előnyei: -Kipróbálható, demo hozzáférés -0-24 nonstop kapcsolat (weboldalas irányítás, FTP) -dedikált erőforrások (saját partíció, saját kliens, fixált sávszélesség (BIX), garantált vinchester I/O erőforrás) -az ftp sávszélesség nincs korlátozva, itt az otthoni neted a mérvadó -stabil, erős, xeon vagy c2d linux szervergépen elhelyezés, redundáns rendszerek, 4-8 Giga rammal -torrent készítési lehetőség, a winchestereden elhelyezett tartalomból -online support (msn, irc), fórumok, akár közösségi élettel -egyedi csomagkialakítási lehetőség, akár saját vinchesterrel is -nem szükséges hónap elején belépned, és nem szükséges pontos árat fizetned a napi lebontású árképzés miatt -garancia: ha nem vagy elégedett a minőséggel, visszafizetjük a pénzed, vagy jóváírjuk az időszakot

Hirdetés
Bithorlo

Bithorlo

A Bithorlo hazánk népszerű torrent trackereinek egyike. Regisztráció csak meghívóval lehetséges, de a felhasználók magas száma miatt időnként teljesen lezárják a regisztrációt minden formában. Filmeket, zenéket, szoftvereket és egyéb tartalmakat is találhatunk.

BitLord

BitLord

A BitLord egy C++ -ban írt, magas tudású torrent kliens. Tartalmaz beépített keresőt, letöltés közben chatelhetünk más felhasználókkal, limitálhatjuk a sávszélességet, torrentenként különböző prioritásokat állíthatunk be. Alacsony rendszerkövetelményinek köszönhetően futtatására akár egy 486 -os számítógép is alkalmas. Csak Windows rendszereken fut.

BitManó

BitManó

Célunk egy filmekkel, programokkal, zenékkel, játékokkal foglalkozó oldal és egy jó közösség létrehozása. Ha bármi problémád van vedd fel velünk a kapcsolatot! Ez egy privát tracker, ahhoz hogy használni tudd, regisztrálnod kell. Az oldal használata előtt olvasd el a Szabályzat -ot! Az ott található szabályokat be kell tartanod, ha az oldal tagja szeretnél lenni!

BitSky

BitSky

A BitSky egy hazai BitTorrent tracker általános tartalmakkal (főleg filmek, zenék, számítógépes és konzolos játékok , egyéb szoftverek). Az oldalra bárki szabadon, meghívó nélkül, ingyenesen regisztrálhat.

BitTornado

BitTornado

Pythonban íródott BitTorrent kliens. Minimalista felépítés és tudás jellemzi, egyetlen fejlettnek mondható funkcióka a titkosított adatátvitel támogatása. A Pythonra épülő megvalósítás miatt erőforrásigényes, és nem is túlzottan gyors. Futtatható minden olyan operációs rendszer alatt, ahol a Python elérhető, így Windows, Linux és Mac rendszerek alatt is.

BitTorrent

BitTorrent

Az eredeti BitTorrent kliens. A szoftvert Bram Cohen írta Python nyelven, és a BitTorrent Open Source licenc alatt tette közzé. Tudása és gyorsasága - főleg a Phytonra épülő kivitel miatt - nem igazán veszi fel a versenyt a legtöbb népszerű klienssel, jelentősége mégis vitathatatlan, mivel a BitTorrent fájlcserélő protokoll kidolgozása is e szoftverhez köthető. Futtatható Windows, Linux és Mac alatt is.

Black Hand-Tracker

Black Hand-Tracker

Az oldal szerver hiba miatt állt egy ideig, de most újra indult. A regisztráció ingyenes, nincsenek reklámok, nincs spem, stb.. Ez az oldal inkább a társaságról szól de azért letöltögethetsz is. Ha regisztrálsz nem bánod meg, vagy legfeljebb nem tetszik és nem használod az oldalt, ezt mindenki döntse el maga. Minden héten kvíz van az üzenőfalon, néha villám kvíz, vannak flash játékok, és feltöltés nyerési lehetőség. Barátságos staff ,em macerálnak és csak akkor szolnak ha már nincs más lehetőség. Ezt a statisztika is mutatja (2400 userböl 1 bannolt).

Bladenet

Bladenet

Seed server bérlés és arányjavítás. A befizetéstől számított akár 24 órán belül már élvezheted szolgáltatásunkat. A seed server használata manapság felkapott lehetőség a torrentezők körében. Oldalunk a torrentezők segítségnyújtása és a torrent világ fejlődése érdekében jött létre. Azoknak akiknek lassú az otthoni feltöltési sebességük, rossz az arányuk, a seed server kiváló lehetőséget nyújt ezek javítására. Két féle seedelési forma létezik. Az egyik a torrentflux, a másik a távoli asztal. Míg a távoli asztal server környezetben windows-os platformot takar, addíg a torrentflux linux-os környezetben 'fut'.

Tuti menü